Barion Pixel

OTTHONSZERVEZŐK AZ INSTAGRAMON

Külföldi Otthonszervezők, akiknek a fő alapelve, hogy csak azt vegyük meg, amire feltétlen szükség van rendezett és rendszeretett otthonhoz.

Az otthonszervezők könyörtelen hívei, hogy kevesebb holmival beérjük mai, fogyasztói világunkban.

nappali, otthonszervezők

Azonban ez nem azt jelenti, hogy bármelyikünk el tudna menni szó nélkül, azaz, hogy át tudna görgetni egy tökéletes helyiségről készült Instagram fotón.

10 Külföldi otthonszervező Instagram fiók,

melyet érdemes követni a mindennapos inspiráció kedvéért, vagy ha nem másért hát azért, hogy valami igazán vonzón pihentethessük a szemünk.

1. Shira Gill

A gyakorlatias és minimalista stílus képviselője. Otthonszervezőként javaslata, hogy kevesebb, de minőségibb dolgokkal vedd körbe magad. „Vissza az iskolába” című bejegyzése szuper tippeket ad iskolás gyerekek szüleinek.

2. Organized by Ellis

Ellis mottója: „egyszerű megoldások bonyolult helyzetekben”. Instagramján könnyen megvalósítható ötleteket oszt meg, megbízói otthonait bemutatva.

3. Marie Kondo

Nem lenne teljes a lista mindenki kedvenc „örömszikra-gyújtó” rendmágusa nélkül. Tökéletes összhang van, itt megtalálsz mindent a hajtogatási és takarítási technikáktól kezdve a cuki gyerekfotókig.

4. A bowl full of lemons

A témában már két könyvet kiadott Toni Instagram oldalán többféle checklist (ellenőrzőlista), kihívás és rendszerezési ötletek várnak.

5. Laura Cattano

A brooklyni otthonszervező filozófiája a „jobb élet kevesebb holmival”, mellyel elhivatott tREND követőként mindannyian tudunk azonosulni. Instagram-ja tele stílusos és gyakorlatias tanácsokkal, melyet bárki könnyedén betarthat.

6. Neat Method

A Neat Method egy luxus otthonszervező franchise, melyet két barát indított útjára. Okleveles otthonszervezőik mára megtalálhatók szerte az Egyesült Államokban. Instagram oldalukon klienseik otthonait mutatják be.

7. The home edit

A két jóbarát, Clea és Joanna, egyesítette gyakorlatias szervezési rendszereit a belsőépítészeti és lakberendező tehetségükkel, ezért Instagramjuk igen szemrevaló képekkel teli!

8. Simply organized

Profi rendszerező és blogger. Itt mindent megtalálsz, akár a szerző hűtőjébe is bekukkanthatsz! Hívogató előtte-utána képek. Vess egy pillantást erre a garázsprojektre.

9. Operation organization

A „Rendszerző hadművelet” alapítója, Katrina Teeple Los Angeles-ben és Dallas-ban varázsolja rendezettebbé megrendelői otthonát vagy irodáját. Instáján inspiráló terek és otthonteremtő ötletek várnak.

10. Breathing room organization

Holly Blakey célja, hogy az általa kézbevett lakások szobái fellélegezzenek. Instáján a képek pont oly frissek, mint egy lélegzetnyi levegő.

Ha tetszett a cikk, kövess be INSTAGRAMon is!

Ahol folyamatosan osztok meg hasznos trükköket, inspirációkat és motivációkat, hogy otthon is jó legyen!

Teremts tRENDet az életedben!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

barion

VÁRJ!

Csatlakozz a tRENDélet KLUBhoz, ahol hasznos listákat és tippeket kaphatsz szervezéshez, rendszerezéshez.